Υλικά:

360 γραμμάρια καθαρισμένο φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
¼ του φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλου ή κύβο κοτόπουλου
180 γραμμάρια καθαρισμένες αγκινάρες
1 κουταλάκι σούπας ελαιόλαδο
¼ του φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί
1 κουταλάκι σούπας ρίγανη
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
200 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης (έτοιμες σε βαζάκι)
¼ του φλιτζανιού ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσια
3 φλιτζάνια μακαρόνια πένες ή φαρφάλες
¼ του φλιτζανιού τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια

Εκτέλεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βράζουμε τις αγκινάρες σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε σκόρδο και κοτόπουλο.
Σοτάρουμε μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης