Υλικά
350 γραμμάρια άπαχο μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
15 γραμμάρια βούτυρο
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 πράσινη πιπεριά
2 μικρά πορτοκάλια
ψιλοκομμένος μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και αλευρώνουμε το κρέας.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώστε να μαλακώσουν…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr