Υλικά
Για τη ζύμη
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Για τη γέμιση
300 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
1 ξερό κρεμμύδι
3 κουταλιές γάλα
2 αβγά χτυπημένα
100 γραμμάρια τριμμένο τυρί γκούντα
150 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα ή κεράσι
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Για τη γέμιση
Σε ξύλο κοπής καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, κατόπιν ζεσταίνετε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τον κιμά μέχρι να εξατμίσουν τα υγρά τους…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr