Υλικά

2 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 σάλτσες για ψητό εμπορίου
4 μανιτάρια
½ πράσινη πιπεριά
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
½ πορτοκαλί πιπεριά
8 ντοματίνια
3 αγγουράκια τουρσί
250 ml νερό
1 κουταλιά της σούπας θυμαρίσιο μέλι
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη με βούτυρο
2 κλωναράκια θυμάρι
αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Καρυκεύουμε τις μοσχαρίσιες μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι και από τις δύο πλευρές και τις σοτάρουμε πολύ καλά από όλες τις πλευρές τους μέχρι να κάνουν κρούστα. Στη συνέχεια τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις κρατάμε στην άκρη μέσα σε ένα ρηχό ταψί του φούρνου ή μία πιατέλα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης