Υλικά

500 γραμμάρια κίτρινη ή κόκκινη κολοκύθα (την ψίχα)
500 γραμμάρια καθαρισμένο μήλο
200 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (ή πορτοκαλιού και μανταρινιού)
50 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 πρέζα κανέλα
500 γραμμάρια ζάχαρη
50 ml ρούμι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την κολοκύθα και τα μήλα και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, το ξύσμα πορτοκαλιού και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης