Υλικά:

500 γρ. ανάλατο βούτυρο
2½ φλ. ζάχαρη
6 αβγά
2 κάψουλες άρωμα βανίλιας
1/4 φλ. κονιάκ
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)
2 κ.σ. τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού (προαιρετικό)
2 κρόκους αβγών διαλυμένους σε 1 κ,σ, νερό για άλειμμα
σουσάμι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν και να αφρατέψουν.
2. Χτυπάμε τα αβγά ξεχωριστά σε μπολ και τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα.
3. Ρίχνουμε το κονιάκ και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα.
4. Ανακατεύουμε το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια με 4 φλιτζάνια αλεύρι. Προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης