Υλικά
1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια
κανέλα
μισό κιλό φύλλο πίτας
βούτυρο για τα φύλλα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη για πασπάλισμα
Για την κρέμα
2 κιλά γάλα
αλεύρι όσο πάρει (ή μισό αλεύρι και μισό σιμιγδάλι ψιλό)
4 αβγά
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο φρέσκο
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα στη φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο.
Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο – λίγο και ανακατεύουμε συνεχώς, μη σβολιάσει.
Περισσότερα στο govastileto.gr