Υλικά:

• 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 4 αυγά
• 1/2 κιλό χονδρά μακαρόνια για παστίτσιο βρασμένα
• 600 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος
• 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο
• 1 Knorr σπιτικός ζωμός βοδινό
• 4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
• 1/2 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
• 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
• 150 ml Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
• 200 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι
• Λίγο μοσχοκάρυδο, λίγο κίμινο
• Ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα αυγά μαζί με το 1/3 από το τριμμένο τυρί και το μοσχοκάρυδο μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μίγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο.
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης