Yλικά:
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
5 φλιτζάνια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι με 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο για το μείγμα
5 μέτρια πυρρός πατάτες, κομμένο σε φέτες λεπτές
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
150 γραμμάρια παρμεζάνα, τριμμένη (η συνταγή αναφέρει ιταλικό τυρό sottocenere)
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
Περισσότερα στο govastileto.gr