Υλικά:

λίγο ελαιόλαδο (για το σοτάρισμα του κιμά)
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
λίγο πιπέρι
όποιο άλλο μπαχαρικό σάς αρέσει στον κιμά (π.χ. μπαχάρι)
ένα κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες
ένα πακέτο ριγκατόνι
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να είναι al dente.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης