Υλικά:
λίγο ελαιόλαδο (για το σοτάρισμα του κιμά)
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
λίγο πιπέρι
όποιο άλλο μπαχαρικό σάς αρέσει στον κιμά (π.χ. μπαχάρι)
ένα κουτί ψιλοκομμένες ντομάτες
ένα πακέτο ριγκατόνι
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να είναι al dente.
Περισσότερα στο govastileto.gr