Συστατικά:

5-6 κιλά χοιρινή πανσέτα με τις μπριζόλες χωρίς το κόκαλο
1 φλ. δενδρολίβανο
1 φλ. φασκόμηλο
1 φλ. θυμάρι
1 φλ. σταφίδες σουλτανίνες
1 φλ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
200 ml γλυκό κρασί
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
10 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300 γρ μπαγιάτικο ψωμί
100 ml ελαιόλαδο
10 τεμ. μορταδέλα με φιστίκι
Ξύσμα από τρία πορτοκάλια
Χυμό από τα τρία πορτοκάλια
750 ml λευκό καλό κρασί
6 καρότα
3 σέλερι
4 κρεμμύδια κομμένα στην μέση

Οδηγίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορκέτα – Porchetta είναι ένα κλασσικό Χριστουγεννιάτικο φαγητό στην Πελοπόννησο αλλά και στην γειτονική μας Ιταλία όπου στην περιοχή του Lazio είναι παραδοσιακό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης