Υλικά

100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες
100 γραμμάρια ρόκα άγρια
100 γραμμάρια μαρούλι
4 ντοματίνια
μισό καρότο τριμμένο
40 γραμμάρια λευκό τυρί (φέτα, μανούρι, μοτσαρέλα)
100 γραμμάρια βατόμουρα για το σερβίρισμα
ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον τρίφτη. Κόβουμε τον σολομό σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης