Υλικά:

2 κ. σούπας ελαιόλαδο
10 ντομάτες σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κ. σούπας ρίγανη ψιλοκομμένη
850 gr βρασμένα ρεβίθια
1/2 κ. γλυκού αλάτι
πιπέρι
120 gr φέτα τριμμένη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.

Ζέστανε το λάδι σε ένα μεγάλο πυρίμαχο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις κάψει πρόσθεσε τις ντομάτες και σοτάρισέ τες για τρία λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης