Υλικά

2 κούπες ρύζι αρμπόριο
1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στις άκρες
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουταλιές βούτυρο
Μισή κούπα λευκό ξηρό κρασί
6 κούπες ζεστό ζωμό κοτόπουλου εμπορίου
1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 κούπα φλούδες παρμεζάνας
Αλάτι
Πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης