Υλικά:

8 μεγάλα αβγά
4 κ. γλυκού νερού
2 κ. γλυκού αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κ. γλυκού αλάτι
4 κ. γλυκού λάδι καρύδας
1 1/3 φλ. σκληρό τυρί Δανίας
120 γρ. ζαμπόν λεπτοκομμένο
1 1/3 φλ. βαλεριάνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα αβγά, το νερό, το αλεύρι και το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ζέστανε ένα κουταλάκι λάδι σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης