Υλικά
1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά
200 γραμ. βερίκοκα ξερά
200 γραμ. ξερά δαμάσκηνα
200 γραμ. σύκα ξερά
200 γραμ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
1 φλιτζάνι βούτυρο
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 κουταλάκι κανέλα τριμμένη
200 γραμ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
1 φλιτζανάκι κρασί μαυροδάφνη
1 φλιτζάνι μαγειρικό λίπος
Χυμός από μισό λεμόνι
3 φλιτζάνια νερό
Για το σιρόπι
Μισό φλιτζάνι μπράντι
Χυμός από μισό λεμόνι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη και όταν κρυώσει προσθέτουμε το μπράντι και το χυμό λεμονιού…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr