Υλικά
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια αλεύρι
250 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κιλό πατάτες
220 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα
1 σκελίδα σκόρδο
240 ml γάλα
λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Για τη ζύμη
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το αλεύρι, το βούτυρο, το μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι.
Ζυμώνετε το βούτυρο με το αλεύρι και προσθέτετε λίγο νερό, ώστε να γίνει μια ζύμη ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή. Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες, και τις βάζετε να βράσουν σε αλατισμένο νερό…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr