Υλικά
2 κυδώνια
1/4 φλιτζανιού τσαγιού βούτυρο λιωμένο
½ φλιτζάνι ζάχαρη λευκή
2 γαρύφαλλα
2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
4 κόκκοι μπαχάρι
1 ξύλο κανέλας
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κυδώνια.
Κόβουμε τα κυδώνια σε τέταρτα και αφαιρούμε τα κουκούτσια τους.
Τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Ρίχνουμε πάνω από τα κυδώνια 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη, 1 ξύλο κανέλας, 4 κόκκους μπαχάρι και 2 γαρύφαλλα.
Περισσότερα στο govastileto.gr