Μερίδες: 2 μεγάλα ή 4 μικρά
Υλικά
50 γρ. – 50 γρ. Impact Whey Protein Chocolate smooth (25 γρ. για το μείγμα, 25 γρ. για τη γαρνιτούρα)
40 γρ. – άμεση βρώμη
100ml – ασπράδια αβγών, περίπου 3 ασπράδια
1 ολόκληρο αβγό
2 κ.γ. Baking Powder
10 γρ. – Organic Cacao Powder
1 πρέζα αλάτι
γλυκαντική ουσία (π.χ. στέβια), όχι απαραίτητα
170 γρ. – 0% γιαούρτι
Εκτέλεση:
Σε ένα απλό μπλέντερ με λεπίδες προσθέτουμε τα 25 γρ. της πρωτεΐνης…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr