Σοκολατένιος κορμός με κάστανο

Σοκολατένιος κορμός με κάστανο
Υλικά

Για 4-6 άτομα

1/2 φλιτζάνι γάλα
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
5-6 κάστανα γλασέ ή γλυκό του κουταλιού κάστανο για γλασάρισμα
άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
1/2 κιλό κουβερτούρα
1 κιλό κάστανα
3/4 του φλιτζανιού βούτυρο φρέσκο λιωμένο

Εκτέλεση

Με ένα κοφτερό μικρό μαχαίρι καθαρίζετε τα κάστανα από την εξωτερική σκληρή φλούδα. Ρίχνετε σε κατσαρόλα με αρκετό νερό, βάζετε μέσα τα κάστανα σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, 10:19