Υλικά
1 & 1/2 πορτοκάλι το ξύσμα και τον χυμό του
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1/4 κουταλιά της σούπας τριμμένα γαρύφαλλα
λίγη κανέλλα
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 αυγά
λίγο βούτυρο για τη φόρμα
40 γραμμάρια βούτυρο
40 γραμμάρια αλεύρι
200 ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.
Προσθέτουμε στο βούτυρο το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό.
Αποσύρουμε από την φωτιά, και ξεκινάμε να ρίχνουμε λίγη- λίγη την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς. Τοποθετούμε ξανά στο μάτι τη κατσαρόλα…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr