Υλικά:

1 1/2 φλ. αλεύρι γοχ

1 κ. σούπας σκόνη σκόρδου
2 κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
350 gr φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
2 αυγά
ηλιέλαιο για το τηγάνι
αλατοπίπερο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε το αλεύρι με τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού και την καπνιστή πάπρικα σε ένα ρηχό πιάτο.

Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά ελαφρώς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης