Υλικά:
4 τορτίγιες ολικής άλεσης
4 φέτες καπνιστό σολομό
1 γιαούρτι 2%
3-4 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. λεμόνι
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 μικρό καρότο κομμένο σε σπιρτόξυλα
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
4 φύλλα σγουρό μαρούλι
Αλάτι, mix πιπεριών
Εκτέλεση:
Βάλε στον κέντρο μιας τορτίγιας το φύλλο μαρουλιού και από πάνω μοίρασε το καρότο και το κρεμμύδι
Σε ένα μπολ ανάμειξε το γιαούρτι, τον άνηθο, το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Ανακάτεψε και αλατοπιπέρωσε…
Περισσότερα στο govastileto.gr