Υλικά συνταγής

1 ενιαίο κομμάτι πανσέτα χοιρινή (χωρίς κόκκαλο) γύρω στα 2 με 2-1/2 κιλά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό
1 κ.γ. κοφτό μουστάρδα σε σκόνη
1/2 μικρό πορτοκάλι (χυμό)
ξύσμα πορτοκαλιού
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
2-3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο
4 -6 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα
πατάτες φούρνου για σερβίρισμα
πράσινη σαλάτα για σερβίρισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη γέμιση

12 κάστανα βρασμένα
12 δαμάσκηνα απυρήνωτα
200 γρ. γραβιέρα (κομμένη σε μικρά κομμάτια)

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης