Σε λίγους μήνες έρχεται το μωρό σου και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Ζούμε, όμως, σε περίοδο οικονομικής ύφεσης κι έτσι γκρίζα συννεφάκια περνούν μπροστά από τον πελαργό που θα φέρει το μωράκι σου… Μην ανησυχείς! Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Έτσι, λοιπόν, σου προτείνουμε κάποια απλά και εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις ώστε να μη λείψει τίποτα στον μικρό σου πρίγκιπα ή τη μικρή σου πριγκίπισσα…

1. Αποταμίευσε! Είναι γεγονός ότι για να μεγαλώσει ένα μωρό, εκτός από πολλή αγάπη, χρειάζεται και χρήματα. Φρόντισε, λοιπόν, από τη στιγμή που θα μάθεις ότι είσαι έγκυος, να αγοράσεις έναν πολύχρωμο κουμπαρά και βάζε κάθε μέρα λίγα χρήματα μέσα! Μόλις γεννήσεις, άνοιξέ τον και θα μείνεις έκπληκτη από το ποσό που εξοικονόμησες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Φόρα σουτιέν θηλασμού στην εγκυμοσύνη! Δε χρειάζεται να αγοράζεις καινούριο σουτιέν κάθε φορά που θα μεγαλώνει το στήθος σου. Μπορείς να αγοράσεις 2-3 σουτιέν θηλασμού από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Δεν πειράζει αν έχουν λίγο κενό. Να είσαι σίγουρη ότι σε λίγες εβδομάδες θα έχουν «γεμίσει».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης