Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ανάμεσά μας, που ο πονοκέφαλος γι’ αυτούς, είναι καθημερινή υπόθεση. Τα αναλγητικά έχουν γίνει δεύτερη φύση τους. Όμως, υπάρχουν κάποιοι απλοί και κυρίως φυσικοί τρόποι, που βοηθούν στην ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, ακόμα και άμεσα!

1. Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες της λεβάντας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρτε ένα πανί και βουτήξτε το σε ένα μπολ το οποίο είναι γεμισμένο με δροσερό νερό και έχετε ρίξει σε αυτό μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας. Τοποθετήστε το στο μέτωπό σας και αφήστε το να δράσει για λίγη ώρα. Επαναλάβετε μετά από λίγο.

Πέραν αυτού όμως, μπορείτε και να δημιουργήσετε αφέψημα λεβάντας, η οποία λόγω των κατασταλτικών και χαλαρωτικών της ιδιοτήτων θα καταφέρει να σας λυτρώσει από τον αφόρητο πόνο. Βάζετε να βράσει σε ένα μπρίκι, ένα φλιτζάνι νερό και προσθέτετε τρεις κουταλιές φύλλα λεβάντας. Τα αφήνετε να βράσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά. Έπειτα, παίρνετε ένα κύβο ζάχαρης και στάζετε πάνω του μερικές σταγόνες από το αφέψημα. Βάλτε τον κύβο κάτω από τη γλώσσα σας και αφήστε το να λιώσει και να σας ανακουφίσει…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης