Αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με γιόγκα, μην απελπίζεστε. Ποτέ δεν είναι αργά για να παρακολουθήσετε ένα μάθημα για αρχάριους.

Αν αυτό που αναζητάτε είναι μια ολιστική μορφή άσκησης, που θα σας ωφελήσει – σωματικά και πνευματικά – τότε οφείλετε να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτή την πανάρχαια πρακτική. Ορίστε και τα κυριότερα οφέλη της, που θα αποφέρουν άμεσα, και πολύ ευχάριστα, αποτελέσματα στην ζωή σας.
Ρίχνει την πίεση: Η γιόγκα “παντρεύει” την κίνηση με την αναπνοή. Μέσα από πολλές μελέτες, έχει αποδειχθεί πως ο συνδυασμός άσκησης, διαλογισμού και τεχνικών σωστής αναπνοής μπορεί να ρίξει την πίεση, χωρίς την παρέμβαση φαρμάκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθαρίζει το σώμα από τοξίνες: Μία ώρα γιόγκα είναι ανάλογη με ένα μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια. Η ιδεολογία της γιόγκα είναι πως το να στρίβουμε το σώμα μας είναι όπως το να στύβουμε ένα σφουγγάρι για να το στραγγίσουμε. Με την ίδια λογική, “στραγγίζουμε” το σώμα μας από τοξίνες που συσσωρεύονται λόγω του περιβάλλοντος, του στρες και της διατροφής.

Μας διδάσκει πειθαρχία: Η γιόγκα χρειάζεται υπομονή και σταθερότητα, και το να μένουμε πιστοί στο πρόγραμμά μας διδάσκει πειθαρχία, η οποία βρίσκει εφαρμογή και σε άλλες πτυχές της ζωής μας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης