Το μαύρο σκόρδο δημιουργείται από την επεξεργασία του λευκού σκόρδου μέσω μιας μακράς διαδικασίας ζύμωσης που διαρκεί σχεδόν ένα μήνα κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Δείτε τα οφέλη του μαύρου σκόρδου για την υγεία σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προστασία ενάντια στον καρκίνο και τη χοληστερόλη

Η διαδικασία της ζύμωσης συμβάλλει στη δημιουργία ενός είδους «σούπερ σκόρδου». Η χημική ένωση S-allylcysteine, ένα φυσικό συστατικό του φρέσκου σκόρδου και παράγωγο του αμινοξέος κυστεΐνη, εμπεριέχεται σε πολύ μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μαύρο σκόρδο και πιστεύεται ότι βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης και του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης