Έφτασε η ώρα να γίνετε μανούλες! Τι πιο όμορφο από αυτό; Αντιμετωπίστε τις αλλαγές στο σώμα σας και στις συνήθειές σας φυσιολογικά και χωρίς άγχος, και μην τις αφήσετε να σταθούν εμπόδιο στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και να σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

Είναι σημαντικό οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη να συνειδητοποιήσουν ότι όπως φροντίζουν για τις γυναικολογικές τους εξετάσεις, την υγεία του μωρού τους, τη διατροφή τους, έτσι πρέπει να φροντίζουν και για τη φυσική τους κατάσταση, ώστε να προετοιμάσουν το σώμα τους όσο το δυνατόν καλύτερα να δεχτεί πιο «ανώδυνα» τη διαδικασία του τοκετού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Aqua Yoga είναι μια νέα μέθοδος εκγύμνασης που αφορά τις γυναίκες στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Βασίζεται στις αρχές της γιόγκα και στόχος της είναι να βοηθήσει τη μητέρα στο να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση, αλλά και να χαλαρώνει μέσα στο νερό μαζί με το μωρό της.

Το σώμα μέσα στο νερό έχει τη δυνατότητα να δουλεύει καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα απ’ ό,τι εκτός αυτού. Σ’ αυτήν την περίοδο της ζωής της η γυναίκα πρέπει να ακολουθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο τραυματισμού και πτώσης.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης