Τo κόκκινο κρασί θεωρείται ο πιο υγιεινός τύπος αλκοολούχου ποτού και όχι άδικα, αφού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Το βασικό αντιοξειδωτικό συστατικό του κόκκινου κρασιού είναι η ρεσβερατρόλη, μία χημική ουσία που βρίσκεται στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η ρεσβερατρόλη που υπάρχει σε αφθονία στο κόκκινο κρασί βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, μειώνει την πίεση και τη χοληστερίνη…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης