Σε συνέντευξή της στη Metropolis, η Νατάσσα Μποφίλιου μιλάει για το νέο της δίσκο «Άνω Τελεία», σε μουσική Στάμου Σέμση και στίχους δικού του και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, καθώς και για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο PassPort στον Πειραιά, με μουσική υπόκρουση το νέο της τραγούδι «Πάμε ξανά».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δηλώνει για τον νέο της δίσκο πως «Εδώ και πάρα πολύ καιρό υπήρχε η ιδέα για μια τέτοια συνεργασία. Ο Στάμος Σέμσης είναι ένας συνθέτης που αγαπώ πάρα πολύ και πάντα αγαπούσα. Η αισθητική που βγάζει μέσα από τις μελωδίες του, ο ήχος του, η ιδιαιτερότητά του σαν συνθέτης γενικότερα… ‘Εχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, ο οποίος νομίζω κατάφερε να βγάλει από τη δική μου φωνή μια πλευρά που δεν την αξιοποιώ συχνά. Μια πλευρά ρετρό ντυμένη με ηλεκτρονικό ήχο, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Αυτό που βγήκε ήταν αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα επερχόμενά της σχέδια, λέει πως «Φέτος είχα την ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό. Ούτως ή άλλως ναυάγησε το σχέδιο που είχαμε με την Εβίτα και το αμέσως επόμενο που σκεφτήκαμε με τα παιδιά ήταν να κάνουμε κάτι πιο ζεστό και πιο ανθρώπινο. Η επιθυμία μου ήταν να καθίσω και να τραγουδήσω με όλο τον κόσμο σε κάτι ήρεμο που θα μου φέρει και μένα γαλήνη. Έτσι από 26 Οκτωβρίου στο PassPort θα φτιάξουμε κάτι χειροποίητο όπως πάντα, ζεστό και ανθρώπινο ώστε να είναι έτσι ακριβώς όπως το φανταζόμαστε. Θα έχουμε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε τον Στάμο Σέμση μαζί μου σε κάποια κομμάτια, ενώ θα παρουσιάσουμε φυσικά σε ένα μέρος του προγράμματος την «Άνω τελεία», το μίνι άλμπουμ μας, με τα 6 τραγούδια. Νομίζω πως θα φύγουμε από τον Πειραιά με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζω να αφήσουμε κι εμείς αντίστοιχα τις καλύτερες εντυπώσεις».

Απολαύστε την στο video που ακολουθεί:

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης