«Πάντα με ενδιέφεραν οι διαφορετικές υποκουλτούρες και κυρίως το γεγονός ότι η καθεμία είχε τη φιλοσοφία της ή απλώς τον “τρόπο” της, που δίνει και σε μένα χώρο να βρω τον εαυτό μου ή έστω ένα μέρος του και να καταγράψω την ουσία της, φωτογραφίζοντας τόσο τις λαμπερές όσο και τις προβληματικές στιγμές των καιρών μας».

Ο φωτογράφος θεωρεί πολύ σημαντικό να πει μέσω εικόνων την ιστορία αυτών των ανθρώπων απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη τη ΓηΜε τα λόγια αυτά, ο φωτογράφος από την Τσεχία David Tesinsky περιγράφει τη συλλογή φωτογραφιών του με επίκεντρο τις υποκουλτούρες στην αστική ζωή παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φωτογράφος θεωρεί πολύ σημαντικό να πει μέσω εικόνων την ιστορία αυτών των ανθρώπων απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη τη Γη.

Επαναστατικά κινήματα στο Ιράν, τελετουργικά εξορκισμού στην Αιθιοπία, τζάνκι της Τσεχίας είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται ο Tesinsky.

«Η φωτογραφία μπορεί να είναι θεραπευτική, καθώς βλέποντας τις ιστορίες άλλων ανθρώπων όχι μόνο γνωρίζεις καινούργια πράγματα, αλλά επίσης συνειδητοποιείς την πραγματικότητα» υποστηρίζει ο φωτογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε δείγμα της δουλειάς του:

Κούβα

Εξορκισμός στην Αιθιοπία

Parkour έξω από τέμενος στην Τεχεράνη

Σατανισμός στην Τσεχία

Άστεγοι στην Ιαπωνία

Η ραπ κουλτούρα στις ΗΠΑ

Ναρκομανής στην Τσεχία

Ιράν: τρία κορίτσια χειρονομούν εκφράζοντας την άποψή τους για την επέτειο του θανάτου του προφήτη Μωάμεθ

Ο Abi τη μέρα πουλάει φρούτα στην Αβάνα, ενώ τη νύχτα μεταμορφώνεται σε μια γοητευτική χορεύτρια. Στη φωτογραφία ο Abi μεταμορφώνεται στη Νατάσσα με τη βοήθεια του συντρόφου του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης