Μόλις δύο λεπτά διάρκεια είχε η συνάντηση του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ με τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ μετέβη στην προεδρική κατοικία προκειμένου να ενημερώσει τον πρόεδρο της χώρας σχετικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Αθήνας και των Σκοπίων για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντησή τους, ωστόσο, δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, αναφέρει η ανακοίνωση της προεδρίας της γείτονος, στην οποία προστίθεται ότι ο πρόεδρος Ιβάνοφ θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα στους πολίτες της χώρας.
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων makfax, ο Ζόραν Ζάεφ και ο Νικόλα Ντιμιτρόφ προσπάθησαν να παρουσιάσουν στον Ιβάνοφ το περιεχόμενο της συμφωνίας με την Ελλάδα για το ονοματολογικό, αλλά ο Ιβάνοφ τούς σταμάτησε πριν καν ξεκινήσουν και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνάντηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Σκοπίων αρνήθηκε να συζητήσει με τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ τα οφέλη της ιστορικής συμφωνίας για το μέλλον της πΓΔΜ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης