Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ζηλανδία. Μια οδηγός κατάφερε να σωθεί στο… παρά πέντε από βέβαιο πνιγμό, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε κατέληξε στη θάλασσα, χάρη στις προσπάθεις δύο αστυνομικών που κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν σπάζοντας το παρμπρίζ.

Το παραλίγο μοιραίο περιστατικό συνέβη στο Auckland. Αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το αυτοκίνητο  της άτυχης γυναίκας να φεύγει από την πορεία του και να καταλήγει στη θάλασσα, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα έσπευσε να μετακινηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου καθώς το μπροστινό μέρος είχε βυθιστεί. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εγκλωβισμένη γυναίκα έιχε σχεδόν ξεμείνει από αέρα και το αυτοκίνητο είχε σχεδόν βυθιστεί.

Επομένως οι δύο αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έπρεπε να δράσουν γρήγορα. Οι πόρτες του αυτοκινήτου δεν άνοιγαν και οι δύο άνδρες έπρεπε να βρούν άλλο τρόπο να βγάλουν την οδηγό από το αμάξι.

Ο ένας αστυνομικός επιχείρησε να σπάσει το παράθυρο χρησιμοποιώντας το γκλόμπ του αλλά η προσπάθεια του ήταν ανεπιτυχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά ο άλλος αστυνομικός πήρε μια μεγάλη πέτρα και έσπασε το παρμπριζ καταφέρνοντας να σώσει την τρομοκρατημένη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης