Στην ταυτοποίηση του δράστη που διέρρηξε ένα σπίτι και ξυλοκόπησε μια γυναίκα οδηγήθηκε το FBI, από το οπτικό υλικό της βιντεοκάμερας που είχε τοποθετηθεί στο δωμάτιο για την εποπτεία του παιδιού.

Το βράδυ της Παρασκευής 21/6 ο 42χρονος Shawn Custis διέρρηξε το σπίτι, που βρισκόταν στο Millburn του New Jersey. Αυτό όμως δεν ήταν άδειο, όπως ενδεχομένως να περίμενε, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με την άτυχη γυναίκα και την τρίχρονη κόρη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σκηνή όμως κατέγραψε μια κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει η γυναίκα προκειμένου να μπορεί να επιβλέπει το παιδί της όταν βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο.

Οι σκηνές που βιντεοσκοπήθηκαν είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς δείχνουν τον δράστη να χτυπά με γροθιές και κλωτσιές τη μητέρα, ενώ λίγο πιο πέρα το μικρό κορίτσι παρακολουθεί έντρομο, κρυμμένο στον καναπέ.

Από τις εικόνες του βίντεο το FBI έφτασε εύκολα στο όνομα του Custis, καθώς ήταν ήδη καταζητούμενος για άλλα εξίσου σοβαρά κακουργήματα, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, διαρρήξεις, καθώς και απειλές για απαγωγές παιδιών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την αναγνώριση του δράστη ακολούθησε η σύλληψή του, ωστόσο η μητέρα και το παιδί της μεταφέρθηκαν σε άγνωστο και ασφαλές σημείο, ώστε να μην κινδυνεύουν από οποιαδήποτε πράξη αντεκδίκησης από άτομα του περιβάλλοντος του Shawn Custis, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης