Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις της από και προς το αιγυπτιακό τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ έως τις 6 Ιανουαρίου, μετά τη συντριβή στα τέλη Οκτωβρίου ενός ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά.

«Η EasyJet θα ακυρώσει όλες τις πτήσεις της από και προς το Σαρμ ελ Σέιχ έως τις 6 Ιανουαρίου 2016 και θα δώσει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της πλήρους αποζημίωσης (του εισιτηρίου τους), ενός κουπονιού αγοράς ή μιας κράτησης σε άλλη πτήση του δικτύου της» αναφέρει η αεροπορική εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπειτα από συζητήσεις με το βρετανικό Υπουργείο Μεταφορών, η EasyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει όλες τις πτήσεις της μεταξύ της Βρετανίας και του Σαρμ ελ Σέιχ μετά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και δεν θα τις επαναλάβει για όσο διάστημα η (βρετανική) κυβέρνηση δεν αλλάζει τις συστάσεις της» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι ακυρώσεις αφορούν σε όλες τις πτήσεις από και προς τέσσερα βρετανικά αεροδρόμια καθώς και το αεροδρόμιο του Μιλάνου, τα οποία χρησιμοποιεί η EasyJet στα δρομολόγιά της από και προς το Σαρμ ελ Σέιχ, διευκρινίζει η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης