Η σύζυγος του οδηγού ταξί Alan Henning, Barbara, απηύθυνε σήμερα έκκληση προς τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου να απελευθερώσουν τον άντρα της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Alan Henning αιχμαλωτίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από τζιχαντιστές στη Συρία. Η Barbara Henning, μιλώντας στο BBC ανέφερε: Zητώ από το Ισλαμικό Χαλιφάτο και το παρακαλώ να τον αφήσουν ελεύθερο. Το χρειαζόμαστε πίσω στο σπίτι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα η κα. Henning αποκάλυψε ότι είχε παραλάβει ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο άκουγε την φωνή του συζύγου της να παρακαλάει για τη ζωή του. Στο ίδιο μήνυμα ακούγεται μία φωνή να του λέει ότι το ‘δικαστήριο της Σαρία τον έκρινε αθώο για την κατηγορία της κατασκοπείας’».

«Είμαστε χαμένοι δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο τα μέλη του Ισλαμικού Χαλιφάτου δεν ανοίγουν τις καρδιές και το μυαλό τους για να δουν την αλήθεια, ότι δηλαδή το κίνητρο του άντρα μου ήταν καθαρά ανθρωπιστικοί λόγοι. Ήθελε να προσφέρει βοήθεια στους Σύρους», αναφέρει η κα. Henning στη νέα της δήλωση.

«Έχω ένα ακόμη μήνυμα προς το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Δεν έχουμε εγκαταλείψει τον Alan και συνεχίζουμε τις προσπάθειες να επικοινωνήσουμε μαζί σας», είπε μεταξύ άλλων η σύζυγος του απαχθέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης