Οχήματα SWAT, ελικόπτερα και περιπολικά αυτοκίνητα λαμβάνουν μέρος στην γιγαντιαία επιχείρηση που έχει στηθεί για τη σύλληψη των φυγάδων της αιματηρής επίθεσης στο Σαν Ντιέγκο και εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον δύο.

Ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε θανάσιμα κι ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν εχθές στην 11 τη νύχτα, τοπική ώρα, ενεπλάκησαν σε ένοπλη σύρραξη, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής κατέστη δυνατό ένα πρόσωπο να τεθεί υπό κράτηση.

Οι κάτοικοι μιας ολόκληρης πολιτείας, είναι κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους, μετά από έκκληση της αστυνομίας, καθώς οι δράστες της αιματηρής επίθεσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι βαριά οπλισμένοι.  

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Σαν Ντιέγκο Σίρλεϊ Ζίμερμαν, ανέφερε πάντως, ότι οι αστυνομικοί έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή, διότι οι πληροφορίες που υπάρχουν, καταδεικνύουν ότι οι αντίπαλοι ανήκουν σε επικίνδυνη συμμορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όπως ανέφερε, αρχηγός της συμμορίας, είναι ο γνωστός στον κόσμο της νύχτας και ως «Ισπανός». 

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανάρτηση της τοπικής αστυνομίας στο «Twitter», ο αρχηγός της αστυνομίας, επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του, όπως του έγινε γνωστό, παρουσιάζει μικρή βελτίωση . 

«Αναμένεται ότι θα επιβιώσει» αναφέρει για την ακρίβεια η σχετική ανάρτηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης