Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο νέο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ από τις αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ, για το πλήθος που παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας του.

Το πρακτορείο Bloomberg, αναφέρει ότι το επιτελείο του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου κατηγόρησε τις αμερικανικές εφημερίδες ότι υποβάθμισαν το πλήθος στην ορκωμοσία του, υποστηρίζοντας ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήθος από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα,, Ο Λευκός Οίκος δεν έκανε καμία αναφορά στους χιλιάδες ανθρώπους που διαδήλωσαν εναντίον του Τραμπ στην Ουάσινγκτον. Από την άλλη πλευρά, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προέβαλαν  εικόνες από το πλήθος στην ορκωμοσία του Τραμπ συγκριτικά με το πλήθος στην ορκωμοσία του Ομπάμα το 2009. Αυτό το έκαναν για να δείξουν ότι στην ορκωμοσία Ομπάμα  το πλήθος ήταν ξεκάθαρα μεγαλύτερο.

Επιπλέον, ο νέος εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, άσκησε κριτική στα ΜΜΕ.”Οι απόπειρες των ΜΜΕ να υποβαθμίσουν τον ενθουσιασμό για την ορκωμοσία είναι ντροπιαστικές και λανθασμένες», τόνισε ο εκπρόσωπος Σον Σπάισερ. «Ήταν το μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε ποτέ προεδρική ορκωμοσία, τελεία και παύλα», ανέφερε σε λιτή του ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της πρώτης του εμφάνισης ενώπιον των δημοσιογράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης