Μέσω ένος ηλεκτρονικού μηνύματος που απέστειλε στους Times του Λονδίνου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Συρία, η σύζυγος του προέδρου της Συρίας, Άσμα Αλ Άσαντ.

Η πρώτη κυρία της χώρας, εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον σύζυγό της και πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ. «Ο πρόεδρος είναι πρόεδρος όλων των σύριων, όχι μόνο ενός μέρους του πληθυσμού»”, δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άσμα Αλ Άσαντ, που είναι βρετανίδα στην καταγωγή, μίλησε για πρώτη φορά αφού άρχισαν οι εξεγέρσεις στην Συρία, διαλέγοντας πολύ προσεκτικά τις λέξεις της. Τάσσεται υπέρ των όσων πράττει ο σύζυγός της προκειμένου να καταστείλει τις εξεγέρσεις του συριακού λαού, αλλά επίσης δηλώνει πως είναι συμπονετική με τις πενθούσες οικογένειες και πως προσπαθεί να προωθήσει τον διάλογο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Όπως αποδεικνύεται ωστόσο, ο σύζυγός της και πρόεδρος της χώρας δεν την υπολογίζει και τόσο.

Η δημοσίευση του e-mail της, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και πολλοί την αποκαλούν υποκρίτρια και φαντασιόπληκτη. Το άρθρο δε, δημοσιεύτηκε όταν για τρίτη διαδοχική ημέρα οι δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυαν σφοδρές και αιματηρές επιθέσεις στην πόλη Χομς, σκοτώνοντας εκατοντάδες ανθρώπους.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης