Κανονικά θα προβάλλονται πλέον οι φωτογραφίες στο Facebook με μητέρες που θηλάζουν τα μωρά τους και φαίνονται οι ρώγες τους.

Η αλλαγή πολιτικής στον συγκεκριμένο ιστότοπο συνδέεται άμεσα με την καμπάνια #FreeTheNipple, η οποία κέρδισε πολλούς ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και το Facebook δεν έχει ανακοινώσει δημόσια την αλλαγή αυτή, οι χρήστες έχουν αρχίσει να το προσέχουν. Η ακτιβίστρια Paala Secor αποφάσισε να δοκιμάσει μόνη της την εγκυρότητα αυτής της πληροφορίας, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της. Όταν ένας άλλος χρήστης έκανε αναφορά στη φωτογραφία, η ιστοσελίδα τον ενημέρωσε πως το περιεχόμενό της δεν παραβιάζει τους κανονισμούς του Facebook και δεν θα απομακρυνθεί, επιβεβαιώνοντας έτσι την αλλαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπάνια «#FreeTheNipple» ξεκίνησε από την ηθοποιό Scout Willis, κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, σε μια προσπάθεια να απενοχοποιήσει τη μη σεξουαλική προβολή του γυναικείου στήθους. Αν και οι υποστηρικτές της καμπάνιας ικανοποιήθηκαν από την αλλαγή στον κανονισμό του Facebook, ζητούν να επιτραπούν και οι ημίγυμνες φωτογραφίες καλλιτεχνικής φύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης