Το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ άρχισε στις 04.05 την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Η 3η προεδρική… κόντρα διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας και διήρκεσε 90 λεπτά. Η συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων για το χρίσμα του Λευκού Οίκου εποπτευόταν από τον δημοσιογράφο του Fox News Chris Wallace.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε υποψήφιος είχε δύο λεπτά για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Τα θέματα που επιλέχθηκαν από τον συντονιστή της συζήτησης περιελάμβαναν το χρέος, το Ανώτατο Δικαστήριο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη μετανάστευση και την οικονομία.

Τη συζήτηση μετέδωσαν ζωντανά στην τηλεόραση, τα περισσότερα μεγάλα δίκτυα και κανάλια ειδήσεων όπως τα CBS, NBC, ABC, Fox, PBS, Univision, CNBC, CNN, Fox News, MSNBC, C-SPAN και μερικά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη 23 γενικού περιεχομένου συζητήσεις ενόψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, το 2016.

Αυτό το matchup Κλίντον-Τραμπ διεξήχθη σε μία δύσκολη περίοδο για τον Τραμπ, μετά από μια χαλαζοθύελλα κατηγοριών εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις, αν και ο ίδιος δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά σε δημοσκόπηση, σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα κι αν αυτή διεξήχθη, παρόλο που στα τέλη Σεπτεμβρίου φαινόταν να είχε πλησιάσει αρκετά την κα. Κλίντον.

Μετά από την πρώτη συζήτηση τους στην οποία ο κ. Τραμπ ηττήθηκε κατά κράτος από την Κλίντον, κατάφερε να κερδίσει κάποιους πόντους στο δεύτερο ντιμπέιτ, αν και πάλι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις βγήκε ηττημένος.

Η κα. Κλίντον προηγείται του Τραμπ με 7 μονάδες και σύμφωνα τουλάχιστον με το μοντέλο εκλογικής πρόβλεψης, δείχνει να είναι το “συντριπτικό (σ.σ. ακλόνητο) φαβορί”.

Όπως έχει πει βέβαια ο κ. Tραμπ σε πολλές συζητήσεις του κατά το 1.5 τελευταίο έτος, ο ίδιος ποτέ δεν παραδίδεται.

To Zougla.gr μετέδωσε απευθείας την τρίτη τηλεμαχία…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης