Όπως τους γέννησε η μαμά τους πόζαραν οι καλύτερες αθλήτριες και αθλητές από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες απεικονίζουν φοιτητές από τις ομάδες ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, νέτμπολ, κολύμβησης και λακρός του πανεπιστημίου να ποζάρουν ολόγυμνοι μεν, εξοπλισμένοι δε με ειδικά βοηθήματα των αθλημάτων τους, τα οποία κρύβουν τα «επίμαχα» σημεία του σώματός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με φόντο ορισμένες από τις πιο ιστορικές γωνιές του πανεπιστημίου, όπως τη διάσημη Μαθηματική Γέφυρα του Queens’ College, τη βιβλιοθήκη και την τραπεζαρία του Corpus Christi College, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες εντυπωσιάζουν με τις ιδανικές αναλογίες τους και τα αψεγάδιαστα σώματά τους που σφύζουν από νιάτα και ομορφιά.

«Απολαύσαμε πολύ τις φωτογραφίσεις, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν να γίνουν σχεδόν ξημερώματα, ώστε οι χώροι να είναι άδειοι από τους φοιτητές. Ένα αστείο στιγμιότυπο ήταν όταν κάποιοι τουρίστες που επισκέπτονταν το πανεπιστήμιο ”έπεσαν” πάνω στη φωτογράφιση στη Μαθηματική Γέφυρα και έμειναν με ανοιχτό το στόμα» λέει η φοιτήτρια Emma Teal, μία από τις διοργανώτριες του πρότζεκτ, στην Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης