Το αποκεφαλισμένο πτώμα μιας 49χρονης γυναίκας και δύο σκύλων βρήκε στο σπίτι της στο Φίνιξ της Αριζόνα η αστυνομία. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Fox News, ο φερόμενος ως δράστης επίσης έκοψε το ίδιο του το χέρι και, όταν βρέθηκε, είχε χάσει και το ένα του μάτι.

Όπως μετέδωσε το Fox 10, η αστυνομία κλήθηκε επί σκηνής όταν ένας άνδρας πήγε να δει τους γείτονές του- οι οποίοι, όπως αναφέρθηκε, είχαν προβλήματα ψυχικής υγείας- και ανακάλυψαν μια σκηνή που θύμιζε σφαγείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζον Λόνεϊ χτύπησε την πόρτα των γειτόνων του το Σάββατο και ανακάλυψε το φρικαλέο σκηνικό. «όπως κάθε μέρα, πήγα να τους δω. Έχουν διανοητικά προβλήματα. Πήγα να τον δω…άνοιξε την πόρτα. Ήταν γυμνός και υπήρχε αίμα παντού, οπότε κάλεσα την αστυνομία».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης είχε κόψει το ίδιο του το χέρι και του έλειπε το ένα μάτι. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, μαζί με μαχαίρια.

Ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί διερεύνησαν τη σκηνή. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν αναφερθεί βίαια περιστατικά και στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή της.Οι δύο τους είχαν γνωριστεί σε χώρο που είχε να κάνει με την ψυχική υγεία. Ωστόσο, ο Λόνεϊ είπε πως δεν περίμενε ότι ο 43χρονος θα την σκότωνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τρία μέλη της οικογένειας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν μιλούσε για τη γυναίκα και τους δύο σκύλους, οπότε και γίνονται έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν έχει συμβεί κάτι σε κάποιους συγγενείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης