Επίθεση στην κυβέρνηση ότι κωλυσιεργεί στο ζήτημα της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης επέρριψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα είπε ότι με βάση δήλωση του κ. Τσακαλώτου ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στις 22/04 και του κ. Ντάισελμπλούμ ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών θα επιστρέψουν στις 02/04 και ενώ θα υπάρξει διακοπή 15-17/04 για την εαρινή σύνοδο ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, δημιουργείται ένα ασφυκτικό πλαίσιο με πολλά ανοικτά μέτωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να κλείσει η αξιολόγηση θα πρέπει η κυβέρνηση να καλύψει τεράστιο δημοσιονομικό κενό, που η ίδια δημιούργησε. Τα σημεία σύγκλισης δείχνουν περικοπές συντάξεων και νέους φόρους. Ήδη ο λογαριασμός έχει αυξηθεί πολύ. Τα άσχημα πέρασαν αλλά τα χειρότερα με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Για μεθόδευση και μη αποκρυπτόμενη πολιτική αγωνία από πλευράς της κυβέρνησης να ελέγξει τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης για την άλλη Πέμπτη με αστείες δικαιολογίες.

«Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορεί να συνεδριάσει πριν από την 25η Μαρτίου λες και η 25η Μαρτίου είναι κινούμενη εορτή….», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος για την προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη, επανέλαβε ότι εκεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα έρθουν ως κατηγορούμενοι και όχι ως κατήγοροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης