Απίστευτη τραγωδία επιφύλασσε η τύχη για κοπέλα 21 ετών από τη Βραζιλία που γλίτωσε του ολοκαυτώματος της ντίσκο με τους 238 νεκρούς, αλλά σκοτώθηκε λίγες μέρες αργότερα σε τροχαίο δυστύχημα με το φίλο της. Η Τζέσικα ντε Λίμα Ρολ ήταν μάλιστα εκείνη που είχε βοηθήσει στη διοργάνωση του φοιτητικού πάρτι στη ντίσκο «Kiss» της Βραζιλίας που μετατράπηκε σε ολοκαύτωμα.

Το τρομερό είναι ότι όταν εκείνη ντυνόταν για να πάει στο πάρτι, της τηλεφώνησε ο σύντροφός της και της ζήτησε να μην πάει γιατί είχε ένα κακό προαίσθημα. Τελικά όντως η 21χρονη δεν πήγε και μετά από ότι ακολούθησε ήταν ευγνώμων στον αγαπημένο της που της έσωσε τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, και την περασμένη Πέμπτη είχε πάει να δει τον αγαπημένο της στην πόλη που σπούδαζε. Το Σάββατο το βράδυ τα δυο παιδιά πήραν το αυτοκίνητο για να επιστρέψουν σπίτι και ξαφνικά συγκρούστηκαν μετωπικά με ένα φορτηγό.

Η Τζέσικα πέθανε ακαριαία ενώ το αγόρι της που την επόμενη μέρα είχε γενέθλια έχασε τη ζωή του μετά από λίγες ώρες στο νοσοκομείο.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης