Μετά την ανακοίνωσή ενός διαδικτυακού πολέμου εναντίον των ισλαμιστών εξτρεμιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, η ομάδα ακτιβιστών-χάκερ Anonymous δήλωσε την Κυριακή ότι επιτεύχθη ένας βασικός τους στόχος: να «χτυπήσουν» την εκστρατεία στρατολόγησης νέων μελών στην οργάνωση απενεργοποιώντας δεκάδες σχετικά site που διατηρούν οι τζιχαντιστές. 

Ενώ η ομάδα δεν έχει σαφή ηγεσία ή βάση, οι Anonymous έχουν στρατευθεί κατά της οργάνωσης τζιχαντιστών και προβαίνει το τελευταίο διάστημα σε συνεχή διαδικτυακά χτυπήματα εναντίον τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή της εκστρατείας τους κατά του Χαλιφάτου, είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο το εξής μήνυμα:  «Θα σας κυνηγήσουμε, θα κατεβάσουμε τις ιστοσελίδες σας από το διαδίκτυο, θα απενεργοποιήσουμε λογαριασμούς σας σε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και social media, και θα σας εκθέσουμε. Απο εδώ και πέρα δεν υπάρχει ασφαλές μέρος για εσάς στο διαδίκτυο.  Θα σας αντιμετωπίσουμε σαν ιό και εμείς είμαστε η θεραπεία του. Το διαδίκτυο μας ανήκει. Είμαστε οι Anonymous, είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε και δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης