Με το βλέμμα στραμμένο στις προεδρικές εκλογές του 2016 και στην «κατάκτηση» του Λευκού Οίκου, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, που έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, κάνει την προεκλογική του εκστρατεία με έναν τρόπο που διαφέρει κατά πολύ από τους άλλους υποψήφιους.

Ενώ συνήθως οι πολιτικοί κάνουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες με λεωφορεία, τρένα ή έστω, με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο, ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει την διαφορά και ταξιδεύει από πολιτεία σε πολιτεία στις ΗΠΑ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα Boeing 757 – 200, το οποίο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αγόρασε το 2011. Το αεροσκάφος έχει χωρητικότητα 43 ατόμων, διαθέτει ξενώνα, του οποίου τα καθίσματα γίνονται κρεβάτια, οι ζώνες ασφαλείας είναι επιχρυσωμένες με χρυσό 24 καρατίων και επιχρυσωμένες είναι επίσης και οι βρύσες στα πολυτελή μπάνια!

Η κρεβατοκάμαρα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου στο αεροσκάφος ξεχωρίζει για την πολυτέλεια που διαθέτει, αφού τα κλινοσκεπάσματα είναι από ακριβό σατέν ύφασμα, ενώ στα μαξιλάρια είναι κεντημένο το οικόσημο της οικογένειας Τραμπ.

Στο σαλόνι του αεροσκάφους υπάρχει οθόνη 57 ιντσών και το ηχοσύστημα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλύτερες αίθουσες προβολής του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ





Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης