Μια 15μελης ιατρική ομάδα έχει στο πλευρό του η θρύλος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο διάσημος οδηγός περιβάλλεται από μία ιατρική ομάδα που προσπαθεί επί 24 ώρες την ημέρα να τον βοηθήσει να ανακάμψει, μέσα στην ειδική κλινική που έχει κατασκευαστεί στο σπίτι του στην Ελβετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δαπάνες για τη φροντίδα υπολογίζεται ότι κοστίζουν πάνω από 100.000 λίρες την εβδομάδα προκειμένου να καλυφθούν οι μισθοί αλλά και η ενοικίαση του ιατρικού εξοπλισμού.

Ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα από την κλινική αποκατάστασης στη Λωζάνη στο σπίτι του, 254 ημέρες μετά το φρικτό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών του και τώρα οι ειδικοί προσπαθούν να τον βοηθήσουν να έχει και πάλι μία φυσιολογική ζωή.

Η εκπρόσωπος τύπου του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η κατάσταση του δεν έχει παρουσιάσει αξιόλογες αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος της φόρμουλα, παραμένει σιωπηλός και ακίνητος ενώ το μόνο σημάδι βελτίωσης είναι να κινεί τα μάτια του κατά διαστήματα. Αυτό οι γιατροί το χαρακτηρίζουν ως «ελάχιστη κίνηση».

Ο Σουμάχερ τέθηκε σε τεχνητό κώμα στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους μετά το ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι σε θέρετρο των Άλπεων στη γαλλική Μεριμπέλ.

Παρέμεινε σε κώμα για 159 ημέρες και αργότερα μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στην Λωζάνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης