Στη χθεσινή κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται η ιταλική Rai, σε άρθρο της που τιτλοφορείται «Εκλογές στην Ελλάδα, Τσίπρας: Μετά την ανακοίνωση Ντράγκι ο Σαμαράς είναι απελπισμένος».

«Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς είναι απελπισμένος, ήλπιζε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα λάμβανε μια απόφαση κατά της Ελλάδας’. Στην πλατεία Ομονοίας, στην Αθήνα, που ήταν κατάμεστη από ανθρώπους και σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός του αριστερού κόμματος Τσίπρας αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις Ντράγκι για την αγορά κρατικών ομολόγων. Ο φόβος – ανέφερε ο αρχηγός του υπ’ αριθμόν ένα κόμματος στον τελικό αγώνα της προεκλογικής εκστρατείας για τις προσεχείς εκλογές- που βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι η αλλαγή… Την Κυριακή θα γράψουμε ιστορία, δεν γυρίζουμε σελίδα, η αλλαγή έχει γίνει», αναφέρει η RAI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω αναφέρει η Rai, σχετικά με την προεκλογική ομιλία Τσίπρα, προσθέτοντας ότι στην Ομόνοια βρέθηκαν χιλιάδες κόσμου, μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι από την Ευρώπη και την Ιταλία. Η Rai επανέρχεται στην ομιλία Τσίπρα και στις δηλώσεις του περί καταπολέμησης της διαφθοράς: «… Την Κυριακή θα έρθει το τέλος ενός διεφθαρμένου συστήματος. Θα υπάρξει επιστροφή στη Δημοκρατία».

Τέλος καταλήγει με την επίθεση που εξαπέλυσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και στον Αντώνη Σαμαρά: «O Σαμαράς έχει επενδύσει στο φόβο. Είναι προσκολλημένοι στην εξουσία, εστιάζοντας στον φόβο. Ποτέ ένας Έλληνας πρωθυπουργός δεν είχε πέσει τόσο χαμηλά, μιλώντας για το κακό της χώρας του, όμως τώρα έχει έρθει η ώρα για όλους τους Έλληνες. Ο κ. Σαμαράς έχει στο πλευρό του Μέρκελ Εμείς έχουμε τους ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης